Oferim montaj aer conditionat pentru a asigura racoarea casei tale


Pe masura ce anotimpul calduros ocupa tot mai mult timp intr-un an calendaristic, iar temperaturile ating tot mai des sau chiar depasesc pragurile caniculare, montarea unui aer conditionat in locuinta apare ca o necesitate curenta, in viata de zi cu zi.

Mai ales ca astazi, mai mult ca niciodata, prin prisma activitatilor desfasurate, oamenii petrec tot mai mult timp in birouri, institutii, locuinte si alte spatii inchise.

 • Echipele din care este formata firma noastra vine in intampinarea clientilor cu servicii de montaj aer conditionat Pitesti profesionale  pe o raza de 30 de km.

  Orice lucrare de montaj aer conditionat executata cu noi beneficiaza garantat de folosirea manometrelor si a pompei de vid. In cadrul instalarilor de aere conditionate folosim scule si unelte profesionale cat si material de calitate.

  Montaj aer conditionat Pitesti standard

  • traseu frigorific izolat cu armaflex in general 3 metrii lungime
  • banda de matisat rezistenta la radiatiile solare
  • cablu electric de cea mai buna calitate
  • furtun condens special
  • console de prindere a unitatii exterioare
  • dibluri, suruburi, etc…
  • 1 gaura sprapungere diametrul de 55mm
  • nu este recomandat perforarea in grinzi de beton

  Montarea aparatelor se face  cu vidarea traseului frigorific la sfarsit, folosind pompa de vacuum.

  Unitatea externa a aparatului de climatizare se fixeaza cat mai accesibil montarii dar si pentru urmatoarelor  interventii de service, cat mai aproape de split (unitatea interna).

  Canalul cablu de mascare al traseului sau a cablului electric se monteaza la cererea proprietarului, contra cost in functie de tipul si culoarea acestuia.

   

  Montajul aerului conditionat de realizeaza dupa cum urmeaza: se stabileste pozitia de montare de comun acord cu proprietarul, se fixeaza clipsurile interne, se strapunge peretele cu o carota speciala de 55mm, se fixeaza suportii exteriori, se racordeaza traseul frigorific, se monteaza unitatea interna + cea externa, se videaza traseul si se porneste aparatul.

  Finisajele nu sunt incluse in montajul standard!

  Echipele noastre sunt dotate cu material si scule specific frigotehniei, avand dupa in permanenta materiale extra.

  Cere o cotatie gratuit chiar acum.

  Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.
    Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
    HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.