CONFORTUL DUMNEAVOASTRA ESTE MISIUNEA NOASTRA

Natura poate fi calda si iubitoare, dar si puternica si hotarata. Ea este cea mai mare sursa de energie si depindem de ea pentru a da viata tuturor lucrurilor din jurul nostru.

Am modelat mediul dur al nordului cu schimbari climatice puternice si am invatat sa ne adaptam in consecinta. Indiferent daca este o zi de iarna rece sau o dupa-amiaza fierbinte in soarele de vara, avem nevoie de un climat echilibrat interior care sa contribuie la o viata confortabila de zi cu zi, indiferent de vreme.

Valorizam patrimoniul nostru nordic prin valorificarea energiei regenerabile a naturii si, combinandu-l cu noua tehnologie inteligenta, putem oferi solutii eficiente care sa protejeze oamenii si natura. Gama larga de produse va ofera casei dvs racoare, caldura, ventilatie si apa calda, cu un impact minim asupra mediului – pentru a putea crea impreuna un viitor mai durabil.

HAI INSTAL GROUP

NIBE este un grup global care dezvolta si produce solutii inteligente si eficiente energetic de interior in toate tipurile de imobile. Acest lucru ajuta clientii nostri sa isi reduca consumul de energie si impactul asupra mediului. Ofera pe piata componente si solutii pentru incalzire inteligenta si pentru gestionarea industriala a infrastructurii.

NIBE a fost creat cu peste 65 de ani in urma intr-o regiune din sudul Suediei, renumita pentru spiritul antreprenorial si prin munca orientata spre obiective, NIBE a devenit un grup international, cu 2016 vanzari de 15,4 miliarde SEK si putin peste 13 000 de angajati.

NIBE este listat la bursa sub numele de NIBE Industrier pe Nasdaq Stockholm din 1997, cu o a doua listare pe SIX Swiss Exchange din 2011.

Operatiunile se desfasoara in trei domenii de activitate: NIBE Climate Solutions, NIBE Element si Sobe NIBE.

  • NIBE Climate Solutions produce solutii inteligente si eficiente din punct de vedere al consumului de energie in toate tipurile de imobile.
  • NIBE Element produce componente si solutii pentru incalzire si control inteligent pentru industrie si infrastructura.
  • NIBE Sobe fabrica seminee cu cerinte ridicate privind designul si eficienta energetica.

 

nibe romania
nibe romania