Incalzire in pardoseala Giacomini Italia

Dintre solutiile pentru incalzire si climatizare, instalatiile cu panouri radiante pentru pardoseala (incalzirea in pardoseala) au avantaje incontestabile in timp devenind o alternativa tot mai utilizata datorita eficientei mari si a tehnologiilor nepoluante (pompa de caldura).
Aceasta tehnologie extraordinara a fost asimilata si perfectionata permanent inca de la inceputul anilor ’70 de catre compania italiana Giacomini care a adus nenumarate inovatii acestui sistem marind astfel randamentul in utilizare, oferind solutii optime pentru micsorarea costurilor de implementare si intretinere.

Sistemul cu pardoseala radianta furnizeaza corpului uman un confort superior celui dat de sistemele traditionale de incalzire. Prin acest sistem se asigura reglarea incalzirii in lunile reci si a racirii in lunile calde. Cu ajutorul acestor sisteme de incalzire sunt eliminati definitiv curentii de aer care in sistemele traditionale de incalzire provocau salturi mari de temperatura deseori daunatoare corpului nostru. Sistemul este larg folosit in Europa datorita starii de bine pe care o creaza utilizatorului (absenta problemelor care deriva din circulatia aerului: curenti de aer, praf).

Folosirea intregului spatiu
Sistemul Giacomini va ofera trei tipuri de confort:
• Confort termic – datorita sistemului de circulare a apei in conductele introduse in pardoseala dumneavoastra, temperatura este constanta si uniforma pe intreaga suprafata;
• Confort acustic – Giacomini, pardoseala care incalzeste si raceste, va asigura un confort termic fara nici un zgomot, in plus pardoseala radianta garanteaza o perfecta izolare acustica intre etaje;
• Confort vizual – peretii sunt liberi, nu mai exista corpuri de incalzire/racire vizibile. Spatiul il puteti folosi dupa dorintele dumneavoastra. Totul se intampla in pardoseala, astfel va ramane confortul si libertatea sistemului;

Incalzirea cu pardoseli radiante
Evolutia tehnologica din ultimii ani din domeniul confortului ambiental si in special in sectorul sistemelor de incalzire si de reglare a acestora a fost intr-adevar importanta: s-a nascut o noua generatie de pardoseli radiante la temperatura joasa, reusind sa se evite temperaturile prea ridicate in pardoseala care provoaca un disconfort ridicat.
Dupa numeroase studii realizate asupra sistemelor de incalzire s-a ajuns la concluzia ca sistemul cu pardoseala radianta bine dimensionat si folosind tehnologii moderne, furnizeaza corpului uman un confort superior celui dat de sistemele traditionale de incalzire: se obtine o senzatie de confort cu temperaturi constante si bine distribuite in diverse puncte ale locuintei.
Cine sunt beneficiarii incalzirii in pardoseala? Toti cei care doresc un confort termic deosebit, care vor sa faca economie de energie si de spatiu, care vor sa protejeze centrala termica, toti cei care doresc sa aiba un sistem de incalzire/racire cu o GARANTIE 10 ANI si o durata de viata de peste 50 de aniCere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Contacteaza-ne
First
Last
Mărimea maximă de încărcare: 516MB

Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.