Incalzirea prin pardoseala HENCO FLOOR
căldură plăcută și confortabilă

Incalzirea prin pardoseala Henco are multe avantaje și posibilități. 

  • Incalzirea prin pardoseala HENCO Belgia genereaza un confort termic superior unui sistem de incalzire traditional. Un argument favorabil este si potentialul ridicat de economisire a energiei. Daca in cazul instalatiilor de incalzire conventionale apare fenomenul de stratificare a aerului, la incalzirea prin pardoseala emisia de caldura prin radiatie permite o uniformitate a temperaturii perfecta.
Incalzirea prin pardoseala
  1. Confort, silentiozitate: incalzirea radianta asigura o emisie termica optima si garanteaza o temperatura stabila pe inaltimea utila. Uniformitatea distributiei temperaturii corelata cu absenta stratificarii aerului permite o ameliorare considerabila a confortului termic.
  2. Economie: daca un sistem de de incalzire cu radiatoare necesita o temperatura a agentului termic de 80 grade C, pentru incalzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decat suficient. Sistemul de incalzire prin pardoseala HENCO FLOOR reduce cheltuielile cu energia fata de sistemele de incalzire traditionale cu 20 -30%.
  3. Spatiu: fiecare metru patrat din spatiul ce urmeaza a fi incalzit poate fi utilizat in totalitate. exista o totala libertate in decorarea interiorului datorita lipsei radiatoarelor. Datorita faptului ca nu exista echipamente de incalzire vizibile in spatiul de locuit sunteti liberi sa va plasati mobila dupa cum doriti
  4. Igiena: la incalzirea prin pardoseala caldura este transmisa prin intermediul radiatiei care impiedica formarea curentilor de aer pentru ca aerul pe care il respiram sa fie curat.
  5. Control: termostatele de ambianta reprezinta inima unui sistem de incalzire in pardoseala. Fiecare termostat de ambianta, de regula unul pentru fiecare camera, poate fi setat individual in functie de temperatura dorita.
incalzirea prin pardoseala

De ce să alegeți Henco FLOOR?

Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă un pachet cuprinzător de produse de înaltă calitate, inclusiv țeavă compozită Henco. Instalarea unei conducte de înaltă calitate cu durată lungă de viață este esențială într-un sistem de încălzire prin pardoseală. Deoarece înlocuirea sistemului de conducte este o afacere costisitoare.

Pe lângă o gamă de produse de primă clasă, incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR se mândrește, de asemenea, cu un birou de design cu experiență, prietenos cu clienții, care oferă suport adecvat în întreaga gamă:

  • Consultanță tehnică de specialitate
  • Planuri de instalare pe scară detaliată
  • Fișier tehnic, calculul încălzirii prin pardoseală completă
  • Asigurarea ingineriei interne

Sisteme diferite pentru toate necesitatile

Când vine vorba de încălzire prin pardoseală, fiecare podea necesită o abordare unică. Incalzirea prin pardoseala Henco FLOOR oferă sisteme diferite, asigurându-vă că găsiți întotdeauna soluția ideală pentru nevoile dumneavoastra.

Incalzirea prin pardoseala

Placa cu nuturi

În acest sistem de încălzire în pardoseală conducta este montată pe o placă de sistem preformată. 

Acesta este un sistem de instalare rapidă care nu necesită instrumente speciale. 

Principalul lucru este să vă asigurați că placa de sistem este plasată pe o suprafață complet plană. Nu poate exista decât un singur nivel de izolație sub placă.Cere o cotatie gratuit

Incalzirea prin pardoseala

Sistem cu Tacker

În acest sistem de încălzire prin pardoseală, conducta este ținută în poziție prin clipsuri.

Acesta este un sistem utilizat în mod obișnuit pentru instalarea încălzirii în pardoseală pe o suprafață mare. Este necesar un dispozitiv special de prindere pentru clipsurile de prindere

În medie, pentru fiecare metru de conducte sunt necesare trei clipsuri. Tipul clipsului se alege in functie de diametrul tubului si grosimea izolatiei.Cere o cotatie gratuit

Vrei sa te incalzesti folosind incalzirea prin pardoseala HENCO ?

Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Contacteaza-ne
First
Last
Mărimea maximă de încărcare: 516MB

Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.