AVANTAJELE ÎNCĂLZIRII ÎN PARDOSEALĂ

Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuinţă, a unei vieţi plăcute şi agreabile. În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară largă şi în România.  

 Spre deosebire de sistemele clasice în care se folosesc radiatoare, încălzirea prin pardoseală aduce următoarele avantaje:

  • Obţii confort optim – Căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
  • Reduci Cantitate de Praf şi previi apariţia mucegaiului.
  • Economiseşti spaţiu preţios din locuinţa ta.

Plăcut, confortabil, eficienţă energetică!Sunt multe motive bune pentru instalarea încălzirii in pardoseala:  Incălzire în locuinţa D-voastră!Spre deosebire de radiatoarele tradiţionale, o încălzire de suprafată ajută la o distribuţie uniformă a căldurii. O temperatură de aproximativ 20 de grade este suficientă pentru a atinge un conform termic plăcut. Aceasta revendică şi economiseşte energie: Chiar cu două grade mai puţin la temperatura camerei se pot economisi până la 10 la sută din costurile de încălzire. Evitaţi punctele slabe de energie prin încălzirea suprafeţelor!Același principiu care face căldura din sistemul de încălzire prin pardoseală atât de plăcut, de asemenea, previne formarea de pete reci, care pot provoca daune din cauza formării mucegaiului. Prin încălzirea constantă sunt evitate daune din cauza mucegaiului pentru oameni și clădiri. Urmările: un confort în condiții de siguranță și fără griji.  

Bucuraţi-vă de aer liniştit!O distribuire uniformă a căldurii prin încălzirea suprafețelor lasă aerul să se liniștească și reduce proporția de praf și acarienii de praf în aerul încăperii. Rezultatul: mai puține plângeri din partea alergicilor! Încălzirea D-voastră este invizibilă!Încălzirile de suprafețe sunt extrem de discrete: dispar în pardoseală, în tavan sau în perete. Prin asta se deschid noi opțiuni de modelare și lasă încăperea să pară mai ordonată. În afară de asta, nu este necesară deprăfuire și lăcuire enervantă.   Bucuraţi-vă de căldură cu apă rece!La o suprafață mai mare cantitatea de apă caldă necesară pentru încălzire este mai redusă. Sistemelor de încălzire a suprafețelor le ajunge doar apă caldă cu o temperatură de 35 de grade și produc o temperatură mai confortabilă decât radiatoarele. Prin asta se economisește energie și confort..  În concluzie:Încălzirea de suprafețe prin pardoseala este confortabilă, bună pentru sănătatea D-voastră și structura construcției – și ajută la economisirea până la 20 la sută a costurilor încălzirii datorită temperaturilor scăzute de apă.Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Contacteaza-ne
First
Last
Mărimea maximă de încărcare: 516MB

Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.