Totul bine gândit, totul testat, totul adecvat!

Atunci când vine vorba despre încălzirea prin pardoseală, TECE este un specialist cu tradiţie îndelungată: în 1980, compania a lansat primele ţevi compozite de pe piaţă, cu strat de aluminiu împotriva difuziei oxigenului. Gama TECEfloor este, prin urmare, rezultatul a zeci de ani de experienţă în domeniul încălzirii prin pardoseală.

TECEfloor este un sistem complet

şi este format din conducte de încălzire, accesorii de instalare, distribuitoare şi tehnologie de control.

TECEfloor pune accentul pe calitate

Toate componentele sunt atent selectate şi au fost testate pentru a garanta o compatibilitate de 100%.

Cutie RTL atractivă

Controler de temperatură din sticlă reală.

Cu noua cutie RTL, TECE lansează un regulator pentru încălzirea prin pardoseală cu aspect plăcut, cu un capac din sticlă şi un buton de reglaj atractiv din aluminiu. Datorită designului atractiv şi dimensiunilor compacte, cutia nu trebuie să fie ascunsă şi poate fi instalată uşor, la înălţimea întrerupătorului pentru sistemul de iluminat.

Limitatoarele convenţionale de temperatură de retur (RTL) sunt concepute în primul rând pentru un anumit scop. Atunci când se realizează produsul, designul este de multe ori neimportant. Prin urmare, RTL sunt adesea plasate la nivelul solului, dacă este posibil ascunse, ceea ce nu facilitează în mod deosebit uşurinţa în utilizare. TECE are o abordare diferită cu cutia TECEfloor RTL, care arată foarte bine! Capacul de sticlă plană de şapte milimetri poate fi de culoare neagră sau albă. Rotiţa termostatului, realizată din aluminiu eloxat, conferă un aspect de calitate. La o dimensiune compactă de 104 x 124 mm, cutia este cu până 60% mai mică decât majoritatea produselor concurente.

RTL-Box
Set de instalare finisaj cu sticlă albă și neagră. Selectorul din aluminiu anodizat al termostatului conferă un aspect și o senzație de înaltă calitate.
RTL BOX CU DESIGN TECEFLOOR
 • Suprafață de sticlă cu imprimare ceramică
 • Margini lustruite
 • Dimensiuni de doar 10 x 12 cm
 • Inălțime de numai 2,5 cm
 • Cap termostatic fabricat din aluminiu anodizat
 • Conexiunile de tur și retur sunt interschimbabile

Set de instalare finisaj și setul de montaj RTL Box Design TECEfloor

Setul de montaj conține:

 • Modul de instalare în perete cu robinet de control reglabil, robinet limitator de temperatura de retur RTL și robinet termostatic
 • Carcasă de protecție la montaj și adaptor conexiune Eurocon 3/4″
 • Adâncime de instalare: 65–90 mm

Setul de instalare finisaj conține:

 • Placă de acoperire de design din sticlă de înaltă calitate 
 • Cap termostatat din aluminiu anodizat
 • Ramă de montaj din plastic
 • Placă de montaj pentru ajustarea adâncimii
 • Dimensiunile plăcii de acoperire 104 x 124 x 7 mm (L x H x A)

Bază termostat design DT 230 V și capac termostat design DT

 • Placă de bază cu control electronic pentru toate capacele de termostat design DT TECEfloor
 • Se poate instala pe o priză montată încastrat sau direct pe perete
 • Dimensiuni incluzând acoperirea de design: Diametru aproximativ 105 mm, adâncime aproximativ 27 mm

Disponibil în două variante de design:

 • DT 230 V / 1,8 A – max. 10 actuatoare de 3 W
 • DT 24 V / 1 A – max. 5 actuatoare de 3 W
POTRIVIRE PERFECTĂ:
TECEFLOOR RTL BOX

Selectorul din aluminiu anodizat al termostatului conferă un aspect și o senzație de înaltă calitate. Cu o dimensiune compactă de 104 x 124 milimetri, RTL Box este cu 60% mai mic decât majoritatea produselor competitorilor.

În practică, se întâmplă adesea ca în cazul cutiilor RTL convenționale butonul termostatului să iasă din perete foarte mult, în funcție de structura peretelui. TECE a dezvoltat o placă de montaj cu un sistem special de ajustare a adâncimii care oferă întotdeauna un aspect plăcut – în toate încăperile, pe orice perete.

Cutia poate fi poziționată și la înălțimea obișnuită a întrerupătorului de lumină. În acest mod sunt evitate inconveniențe la operare, cum ar fi coborârea la nivelul pardoselii.

TECEfloor RTL-Box
Cutia iese din perete doar 2,5 cm, indiferent de tipul de perete.
STICLĂ LA LINIE:
TERMOSTAT DE PERETE TECEFLOOR

Datorită suprafeței de sticlă de înaltă calitate, termostatul de design TECEfloor arată bine chiar și într-un mediu modern, dificil din punct de vedere arhitectural. Cu un diametru exterior de 104 mm, termostatul este recunoscut ca un element de design discret și de asemenea, acoperă perfect prizele montate încastrat ale termostatelor standard, în cazul unei înlocuiri.

Control individual de cameră eficient

 • Termostat de cameră rotund cu design minimalist
 • Acoperirea din sticlă este disponibilă în mai multe culori
 • Design creativ în comparație cu termostatele convenționale
 • Se combină perfect cu gamele TECElux și TECEloop
TECEfloor - Designthermostat
Acoperire din sticlă disponibilă în alb, negru și portocaliu.
herkömmlicher Einbau

Limitatoarele convenţionale de temperatură de retur tind să fie amplasate aproximativ la nivelul pardoselii. Pe lângă acţionarea incomodă, această locaţie este nefavorabilă şi din punct de vedere tehnic, deoarece senzorul de temperatură este situat aproape de sursa de căldură.

RTL-Box - Einbau

Cutia RTL marca TECEfloor poate fi instalată uşor şi aliniată frumos la înălţimea întrerupătorului pentru lumină datorită tehnologiei inteligente de montare.

Ideal pentru încălzire in pardoseală industrială

Învelișul exterior al țevii poate suferi zgârieturi sau abraziuni în condițiile dure de pe șantier, mai ales acolo unde suprafețe mari sunt acoperite cu țevi. Țeava cu cinci straturi TECEfloor este creată pentru a fi rezistentă. Stratul barieră de oxigen din centrul acesteia este ideal pentru utilizarea în încălzirea în pardoseală industrială.

1Strat exterior PE-RT2Agenți de legare3Strat barieră de oxigen EVOH4Agenți de legare5Strat interior PE-RT

Distribuitoare şi sisteme de control

Distribuitor TECEfloor tip Logo – nu putea fi mai uşor!

Noul distribuitor din oţel inoxidabil de la TECE este proiectat pentru utilizarea cu fitinguri push-fit pre-asamblate, ceea ce simplifică  în mod semnificativ îmbinarea ţevilor. Pe lângă tehnologia inovatoare de îmbinare, noul distribuitor din oţel inoxidabil oferă şi un volum mare al camerei şi, prin urmare, o pierdere mai mică de presiune în sistemul de distributie.

 • Nu trebuie să vă chinuiţi cu o cheie fixă
 • Nu există ţevi care se răsucesc – îmbinări fără torsiune
 • Este imposibil de greşiţi adâncimea de introducere
 • Folosind o sculă specială, este posibil să desfaceţi îmbinarea mai târziu – şi să reutilizaţi fitingul
TECEfloor: Der neue TECE Edelstahlverteiler Video
Video: Noul distribuitor din oţel inoxidabil de la TECE

TECEfloor – distribuitoare şi tehnologia extinderii

Distribuitoarele din plastic cu două şi cu trei căi de la TECE pot fi conectate cu uşurinţă cu doar două rotaţii şi pot fi combinate între ele în funcţie de necesităţi – până la un distribuitor cu 12 căi. Acest lucru facilitează depozitarea şi dă o mai mare flexibilitate pe şantier: dacă este necesar un circuit de încălzire suplimentar, pot fi utilizate două module cu două căi în locul unuia cu trei căi.

TECEfloor - Zweifach- und Dreifach-Kunststoffverteiler
Gama de distribuitoare include distribuitoare din inox şi plastic, precum şi cutii pentru distribuitoare cu diverse dimensiuni. Toate distribuitoarele sunt supuse unei încercări complete funcţionale şi de etanşeitate în producţie.Cere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Contacteaza-ne
First
Last
Mărimea maximă de încărcare: 516MB

Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.