Proiectare liberă a camerelor cu sistemele de răcire și încălzire în pardoseală

Pentru încălzire sau răcire cu încălzire prin pardoseală – sistemele integrate în pardoseală distribuie uniform căldura și asigură o temperatură confortabilă în orice moment, fără nori de praf. Apa caldă în țevile din pardoseală încălzește în mod direct podeaua, iar prin aceasta corpul uman și aerul din încăpere. Datorită acestui contact direct, încălzirea în pardoseală consumă mai puțină energie pentru a atinge același nivel de confort în comparație cu unitățile de încălzire tradiționale precum radiatoarele: temperatura camerei poate rămâne cu cateva grade mai rece fără o diferență notabilă ca senzație de căldură. Aceste diferențe de temperatură de câteva grade pot reduce consumul de energie termică cu 15-20%, ceea ce este clar vizibil când privim factura de încălzire în timpul iernii. Beneficiați de utilizarea optimă a surselor de energie. Puteți obține o creștere suplimentară a eficienței prin folosirea surselor regenerabile de căldură și a unei pompe de căldură. Arhitecții și proprietarii de clădiri apreciază aceste soluții „invizibile” (de asemenea, sub formă de încălzire prin pereți sau în tavan). Acestea oferă libertatea de a proiecta interioare ingenioase și spațioase. Sistemele eficiente energetic de la Uponor sunt adecvate pentru clădiri noi, precum și pentru proiecte de renovare.

Solutii de incalzire in pardoseala

Avantajele încălzirii în pardoseală

 • Soluție invizibilă, eficientă energetic
 • Căldură radiantă confortabilă pe o suprafață mare
 • Se pot combina în mod optim cu surse de energie regenerabile
 • Produse fiabile, de încredere
 • Libertate arhitecturală
 • Încălzirea prin pardoseală poate fi retehnologizată cu ușurință

Răcire și încălzire în pardoseală: plăcut vara și iarna

Încălzirea/răcirea radiantă cu apă caldă pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară asigură o temperatură confortabilă în toate clădirile, în orice moment al anului. Distribuția uniformă a temperaturii (comparativ cu un radiator) înseamnă că răcirea și  încălzirea în pardoseală economisesc energia, ceea ce este o veste bună pentru portofelul dvs. Răcirea suprafețelor oferă o experiență premium în casă, deoarece dispar problemele obișnuite cu aerul condiționat (bacteriile periculoase în aparatul de aer condiționat, temperatura neuniformă, curenții aerului rece. De asemenea, nu cauzează disconfort sau probleme de sănătate.

uponor underfloor coolingTemperatură sănătoasă a camerei cu încălzirea prin pardoseală

 • Sisteme ideale de încălzire prin pardoseală pentru clădiri noi și vechi
 • Costuri de funcționare reduse cu până la 12%, cu căldură confortabilă
 • Conferiți locuinței dvs. un aspect personalizat cu orice tip de pardoseală
 • Temperaturi plăcute vara și iarna
 • Climat îmbunătățit fără aer de încălzire uscat sau umiditate
 • Confort sporit fără a fi nevoie de întreținerea radiatoarelor
 • Adaugă valoare proprietățiiCere o cotatie gratuit chiar acum.

Completeaza formularul de mai jos si te contactam noi imediat.

Contacteaza-ne
First
Last
Mărimea maximă de încărcare: 516MB

Permisiuni de Marketing in conformitate cu GDPR
HAI INSTAL SHOP SRL va folosi informațiile pe care le furnizați pe acest formular pentru a lua legatura cu dvs, și pentru a vă oferi actualizări și informatii. Făcând click pentru a trimite acest formular, confirmați că informațiile pe care le furnizați vor fi transferate catre noi pentru procesare în conformitate cu Politica de confidențialitate & Termenii si conditiile HAI INSTAL.