Termosemineu Fornello

Descriere si avantaje semineu pe peleti:

– Produs NOU din gama ecologica pentru functionare cu peleti;

– Fara risc de intoxicare • Sistem controlat electronic;

– Autoaprindere;

– 5 trepte de reglare a vitezei de ardere;

– Functioneaza in circuit inchis;

– Control pentru temperatura camerei;

– Sertar de cenusa mare pentru curatare saptamanala;

– Program de lucru saptamanal;

Cum setezi temperatura la soba pe peleti: Se poate seta temperatura de la panoul de control si se poate face programare saptamanala sau se poate seta sau modifica temperatura manual. Telecomanda pentru soba termosemineu pe peleti este un accesoriu inclus care faca foarte confortabila operarea ei si posibilitatea de comanda de la distanta pentru setarea puterii de ardere dorita. Intretinerea si curatarea

Zilnic: Se aspira reziduurile din vasul de ardere si camera de combustie. Cu un vatrai se curata gaurile din vasul de ardere. Din cenusar se aspira cenusa depusa. Nota: Foloseste un aspirator corespunzator cu un container special pentru a aduna cenusa. Saptamanal: Sertarul de cenusa se verifica si se goleste de 1-2 ori pe saptamana. Se scoate sertarul si se goleste. Zona de langa el se aspira si se monteaza inapoi sertarul. Intretinerea si curatarea se face cu soba pe peleti oprita se deconectata de la electricitate. Pentru a face curat repede si usor la soba pe peleti sau la semineu poti folosi un aspirator de cenusa. Incarcarea cu peleti Cand alimentati soba cu peleti nu sprijiniti sacul pe soba. Peletii trebuie transportati si stocati in locuri uscate.

Daca intra in contact cu umiditatea, lemnul peletilor se umfla si devine inutilizabil. Concluzie Aceasta soba pe peleti este o varianta foarte confortabila si economica. Daca ai o casa de vacanta, o poti folosi pentru a incalzi toate camerele cu ajutorul caloriferelor pe care le legi la ea. Iar peletii ii poti cumpara de la magazinele de bricolaj atunci cand pleci in concediu. Mai sunt si alte avantaje de care sa tii cont. Pentru o soba termosemineu pe peleti nu-ti trebuie camera tehnica. O poti monta in una din camerele unde ai acces la cosul de fum. Nu ocupa atat de mult spatiu precum un cazan pe peleti, are telecomanda, se poate programa, este usor de folosit de oricine.

AVANTAJE

Proces de ardere ecologic si eficient

Design modern, disponibil in trei culori: ivory, bordeaux

Controler inteligent. Control de la distanta

Arzator pe peleti, buncar de peleti, pompa de circulatie si vas de expansiune incorporat

Montaj Centrala Peleti

Caracteristicile și avantajele cazanelor pe peleți KEPO

 • creșterea consumului de energie
 • service cazanelor rapid și simplu
 • izolarea bună a ușii, a capacului schimbătorului de căldură și a părții de apă a cazanului
 • curățare foarte simplă a schimbătoarelor de căldură în interiorul cazanului , cu o singură mișcare de mână
 • gabarit mare a rezervorului de cenușă
 • rezervorul mare pe peleți cu posibilitatea adăugării rezervorului pe peleți suplimentar
 • arzător de calitate cu ardere bună
 • curățare automată a arzătorului (numai la modelul serie AC)
 • culoare finisare de calitate și eleganță
 • închizăroare și ușa cazanului sunt reglabile
 • încălzitor pentru aprinderea peleților este reglabil
 • orificiu masiv și sigur pentru introducerea peleților
 • WiFi conexiune la telecomandă (instalare opțională)
 • rezervor suplimentar pe peleți BigTank, capacitate 225kg (instalare opțională)

Calitate verificată a cazanului

Cazanele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și reprezintă un mod eficient, economic, ecologic și confortabil de încălzire a spațiului dvs. de viață sau de afaceri.

În cazanele Kepo sunt construite plăci pentru cazane cuprinse între od 3mm și 5mm grosime, având calitatea P265GH. Părțile cazanului expuse la temperaturi ridicate au grosimea de 5mm.

Schimbătoarele de căldură sunt țevile pentru cazane fără sudură a cărora calitate este P265GH, iar pentru izolația în interiorul cazanului se folosește vermiculit cuprins între 40 și 50 mm grosime. Vata din piatră presată cu o grosime cuprinsă între 20 și 60 mm este utilizată pentru izolarea exterioară a cazanului. Pentru curățarea schimbătorului de căldură sunt instalate arcuri din inox cu o grosime de 3mm.

Pe baza acestor elemente și datorită soluțiilor excelente de construire, am primit CE sertifikat care confirmă conformitatea produselor noastre cu reglementările europene și permite prezența produselor noastre, atât pe piața internă, cât și pe cea europeană.

Nivel ridicat de eficiență energetică

Cazanele Kepo se caracterizează printr-un grad ridicat de utilizare a energiei de 91%. Soluții de construire a cazanului, ardere bună și izolarea excelentă sunt principalii factori.

În funcție de parametrii menționați, cazanele Kepo funcționează complet automat, ceea ce înseamnă că puteți programa modul de funcționare pe șapte zile: când să pornească, când să se oprească și ce temperatură să fie menținută în perioada dată.

Pe lângă controlul automat al cazanului, puteți adăuga și un termostat de cameră care mărește suplimentar confortul în exploatare și economisește consumul de peleți.

Tehnologia modernă de producție

Urmărim ultimele tendințe mondiale și încercăm să creștem în mod constant nivelul calității produselor noastre prin aplicarea inovațiilor din domeniul încălzirii. Dorim să oferim clienților noștri un produs modern care să răspundă nevoilor lor de încălzire, prin confort maxim și consum rațional de combustibil.

Echipamentul de producție a cazanelor Kepo este cel mai modern în industria metalelor din lume – de la CNC mașini de tăiat și de îndoit a tablei, până la cele mai recente aparate de sudură.

În plus față de certificatul CE care confirmă calitatea produselor, standardul ISO 9001 a fost implementat în producție, ceea ce completează întregul proces de producție.

Cazanele Kepo sunt în totalitate produsele interne, în timp ce accesorii electrice sunt importate din Italia, Elveția și Marea Britanie.

Dispozitivul WiFi și caracteristicile acestuia

Modul WiFi este utilizat pentru comunicarea utilizatorilor cu cazan, prin aplicația android și conexiune WiFi. Este necesar doar ca utilizatorul în spațiul său de locuit să aibă un router WiFi și să utilizeze unul dintre telefoanele mobile Android.

Conectarea modulului este foarte simplă și se conectează direct la electronica cazanului. Instrucțiunile pentru instalarea și conectarea router-ului WiFi al utilizatorului la modulul de comunicații fără fir sunt conținute în Instrucțiuni de utilizare și folosire la achiziționarea dispozitivului.