Montaj Centrala Peleti

Caracteristicile și avantajele cazanelor pe peleți KEPO

 • creșterea consumului de energie
 • service cazanelor rapid și simplu
 • izolarea bună a ușii, a capacului schimbătorului de căldură și a părții de apă a cazanului
 • curățare foarte simplă a schimbătoarelor de căldură în interiorul cazanului , cu o singură mișcare de mână
 • gabarit mare a rezervorului de cenușă
 • rezervorul mare pe peleți cu posibilitatea adăugării rezervorului pe peleți suplimentar
 • arzător de calitate cu ardere bună
 • curățare automată a arzătorului (numai la modelul serie AC)
 • culoare finisare de calitate și eleganță
 • închizăroare și ușa cazanului sunt reglabile
 • încălzitor pentru aprinderea peleților este reglabil
 • orificiu masiv și sigur pentru introducerea peleților
 • WiFi conexiune la telecomandă (instalare opțională)
 • rezervor suplimentar pe peleți BigTank, capacitate 225kg (instalare opțională)

Calitate verificată a cazanului

Cazanele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și reprezintă un mod eficient, economic, ecologic și confortabil de încălzire a spațiului dvs. de viață sau de afaceri.

În cazanele Kepo sunt construite plăci pentru cazane cuprinse între od 3mm și 5mm grosime, având calitatea P265GH. Părțile cazanului expuse la temperaturi ridicate au grosimea de 5mm.

Schimbătoarele de căldură sunt țevile pentru cazane fără sudură a cărora calitate este P265GH, iar pentru izolația în interiorul cazanului se folosește vermiculit cuprins între 40 și 50 mm grosime. Vata din piatră presată cu o grosime cuprinsă între 20 și 60 mm este utilizată pentru izolarea exterioară a cazanului. Pentru curățarea schimbătorului de căldură sunt instalate arcuri din inox cu o grosime de 3mm.

Pe baza acestor elemente și datorită soluțiilor excelente de construire, am primit CE sertifikat care confirmă conformitatea produselor noastre cu reglementările europene și permite prezența produselor noastre, atât pe piața internă, cât și pe cea europeană.

Nivel ridicat de eficiență energetică

Cazanele Kepo se caracterizează printr-un grad ridicat de utilizare a energiei de 91%. Soluții de construire a cazanului, ardere bună și izolarea excelentă sunt principalii factori.

În funcție de parametrii menționați, cazanele Kepo funcționează complet automat, ceea ce înseamnă că puteți programa modul de funcționare pe șapte zile: când să pornească, când să se oprească și ce temperatură să fie menținută în perioada dată.

Pe lângă controlul automat al cazanului, puteți adăuga și un termostat de cameră care mărește suplimentar confortul în exploatare și economisește consumul de peleți.

Tehnologia modernă de producție

Urmărim ultimele tendințe mondiale și încercăm să creștem în mod constant nivelul calității produselor noastre prin aplicarea inovațiilor din domeniul încălzirii. Dorim să oferim clienților noștri un produs modern care să răspundă nevoilor lor de încălzire, prin confort maxim și consum rațional de combustibil.

Echipamentul de producție a cazanelor Kepo este cel mai modern în industria metalelor din lume – de la CNC mașini de tăiat și de îndoit a tablei, până la cele mai recente aparate de sudură.

În plus față de certificatul CE care confirmă calitatea produselor, standardul ISO 9001 a fost implementat în producție, ceea ce completează întregul proces de producție.

Cazanele Kepo sunt în totalitate produsele interne, în timp ce accesorii electrice sunt importate din Italia, Elveția și Marea Britanie.

Dispozitivul WiFi și caracteristicile acestuia

Modul WiFi este utilizat pentru comunicarea utilizatorilor cu cazan, prin aplicația android și conexiune WiFi. Este necesar doar ca utilizatorul în spațiul său de locuit să aibă un router WiFi și să utilizeze unul dintre telefoanele mobile Android.

Conectarea modulului este foarte simplă și se conectează direct la electronica cazanului. Instrucțiunile pentru instalarea și conectarea router-ului WiFi al utilizatorului la modulul de comunicații fără fir sunt conținute în Instrucțiuni de utilizare și folosire la achiziționarea dispozitivului.